Selecteer een pagina

Garantie, klachten en herroeping

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Bij voorkeur per mail naar [email protected] voorzien van duidelijke foto’s van het gebrek. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.
Uitgesloten van garantie
Uitgesloten van garantie is slijtage aan items door normaal gebruik.
Bij kleding: met name het wassen van de kleding en daarmee beschadigen van de stoffen is een grijs gebied. Lees goed de instructies op de waslabels en volg deze op. Gebruik weinig wasmiddel. Het pillen van de stof maakt een product niet ondeugdelijk. Het kan een eigenschap van de stof zijn.
Wollen truien en vesten bij voorkeur luchten, zo min mogelijk wassen. Als een trui gewassen moet worden dan bij voorkeur op de hand met een wolwasmiddel en liggend drogen.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Herroeping
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@de Wandelwinkel.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

de Wandelwinkel
Bergkerkplein 5
7411EN Deventer
[email protected]
0570 615077
KVK 24374232
BTW NL001664532B62

0
    0
    Jouw bestelling
    Je winkelwagen is leegTerug naar de site